White arkitekter AB Stockholm

Ekolog

Ekolog till White Stockholm

White Arkitekter i Stockholm söker nu en ekolog/biolog eller motsvarande som har erfarenhet av att arbeta i gränslandet mellan ekologi och samhällsplanering. Vill du arbeta på ett arkitektkontor som engagerar, bidrar till en hållbar livsstil samt sätter människan i centrum? Nu har du möjligheten att arbeta som ekolog inom stadsbyggnad i en av Whites hållbarhetsgrupper. White är ett framträdande arkitektkontor med fokus på hållbarhet. Idag är de ca 900 medarbetare på kontor i Sverige, Norge, Danmark och England.

White Arkitekter

På White Arkitekter finns inte en stjärna – det finns över niohundra. Sedan 1951 har White drivits av nyfikenhet och en ambition om att bidra till byggandet av en hållbar värld. De är idag ett starkt medarbetarägt kollektiv där alla medarbetare erbjuds att köpa aktier i företaget. White arbetar multidisciplinärt med egna metoder som säkerställer engagemang och innovation. I strävan efter hållbarhet integrerar White ekonomiskt, socialt och ekologiskt ansvarstagande i det de gör. Dessa kompetenser omfattar stadsbyggnad, arkitektur, landskap, inredning, design & ljug, miljö och projektledning.

Rollen

White Arkitekter i Stockholm vill stärka sin grupp av hållbarhetsspecialister med en ekolog med ett särskilt intresse för arkitektur och samhällsplanering. I rollen kommer du både arbeta i uppdrag som leds av arkitekter och landskapsarkitekter men även dra in dina egna uppdrag – med egna kunder. Du kommer också få utrymme att arbeta strategiskt inom företaget med att samordna den samlade kompetensen inom ekologi och ekosystemtjänster i arkitektur och stadsbyggnad.

Du kommer arbeta i olika konstellationer med kollegor på White och därför är det viktigt att du är samarbetsinriktad.

 

Erfarenhet och kunskap

Du har en eftergymnasial utbildning till ekolog/biolog eller motsvarande är grundläggande. Det är meriterande om du tidigare arbetat i en liknande roll och har kommunal och/eller konsulterfarenhet. Du har 5 års erfarenhet inom området och har arbetat med naturvärdesinventeringar (bedömningar och ekosystemtjänster i stadsbyggnadsprojekt. 

Det är meriterande om du har:

  • MKB-kompetens
  • Dagvattenkompetens
  • Erfarenhet av GYF-beräkningar
  • Erfarenhet av GIS

Vi sammarbetar med Talentia för att hitta vår nästa medarbetare, ansökan skickas via denna länk!

Dela på:

Län:

Stockholm

Sista ansökningsdag:

2018-12-28

Placeringsort:

Stockholm

Företagets hemsida:

http://www.whitearkitekter.com
Tillbaka till toppen