White arkitekter AB Göteborg

Projektledare

White Göteborg

Välkommen till White i Göteborg! Här har vi legat i framkant av den hållbara samhällsutvecklingen i mer än 65 år. Vårt arbete med skolor, parker, stadsplaner och allt däremellan sträcker sig över Göteborg, Västra Sverige och stora delar av världen. På vårt huvudkontor i Göteborg är vi idag ca 250 engagerade medarbetare som tillsammans skapar lösningar som håller inte bara idag, utan flera generationer framöver. Samverkan, mellan våra olika kompetensområden inom företaget och tillsammans med våra kunder, är både en framgångsfaktor i våra uppdrag och en kultur som stimulerar oss som medarbetare att utvecklas. Vi håller just nu på med en rad spännande projekt som spänner från Panzisjukhuset i Demokratiska Republiken Kongo, Stadsdelshus med rum för kultur vid Selma Lagerlöfs Torg till Tillbyggnad Drottning Silvias Barnsjukhus på Östra Sjukhuset i Göteborg och bostadsprojekt i London.

White Projektledning

White har en etablerad projektledningsverksamhet sedan 1981. Med en utvecklad projektmodell utifrån ISO 21500 som bas levererar vi effektivt projektledning med stor måluppfyllelse, god ekonomi och hög verkshöjd.

På White har du en position som projektledare nära arkitekten. Vi tror på idén att projektledaren och arkitekten har ett nära samarbete och en förståelse för varandras discipliner och på så sätt förenar vi kvalitet, ekonomi och tid stringent genom hela projektet. Vi arbetar främst i tre situationer:

  1. som byggherrens ombud
  2. som byggherrens ombud men där vi också har arkitektuppdraget
  3. som uppdragsledare för större arkitekt- och generalkonsultuppdrag 

Vi har en stor och spännande bredd bland våra uppdrag – vård, kontor, bostäder, handel, infrastruktur, fritid och kultur etc. För närvarande arbetar vi bland annat med Nya Humanisten i Näckrosdammen, Uddevalla sjukhus, Temporära bostäder i Frihamnen, Spårvagnsdepå Ringön, diverse kontors- och bostadsprojekt. Vi deltar även i Whites utlandsprojekt.

White lägger stort fokus på att utveckla viktiga frågor som byggsektorn står inför och har därför egna forskningsmedel som möjliggör fördjupning i projekten. Vi genomför även egenregiprojekt där vi agerar byggherre i syfte att både utveckla oss och branschen, men också för att få testa idéer vi tror på. För att sprida erfarenheter och kunskaper inom företaget har vi en övergripande organisation, White Research Lab, där alla våra medarbetare kan bidra och vara med. Som exempel deltar vi i den svenska kommittén som har tagit fram ISO 44001-ledningssystemen för affärsrelationer i samverkan/partnering.

Projektledare

Till vårt kontor i Göteborg söker vi nu dig som är intresserad av att arbeta med projektledning i en kreativ och utvecklingsorienterad miljö.

Du är antagligen civilingenjör, byggnadsingenjör, arkitekt eller motsvarande och har arbetat med byggprojektledning eller fastighetsutveckling i cirka fem-femton år.
Du arbetar strukturerat och metodiskt och gillar att arbeta i samverkan med andra. Erfarenhet från projektutveckling/tidiga skeden, projekteringsledning och byggledning är positivt. Du har förmåga att sälja in, leda och utveckla projekt. Du vill integrera design och hållbarhet i byggprocessen och gillar att arbeta i team med olika kompetenser inom företaget.

Kontakt

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Chefspoolen; Staffan Engberg, 0768-15 45 44, staffan.engberg@chefspoolen.se.

Facklig representant, Christian Wahlström, tfn: +46 (0)31-608672

Ansökan

Urval sker löpande, så var vänlig och skicka in CV och ansökan skrivna på svenska omgående via denna länken.

Välkommen med din ansökan!

Dela på:

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2018-12-31

Placeringsort:

Göteborg

Företagets hemsida:

http://www.whitearkitekter.com
Tillbaka till toppen