White arkitekter AB Göteborg

Kalkylatorer

White Göteborg

Välkommen till White i Göteborg! Här har vi legat i framkant av den hållbara samhällsutvecklingen i mer än 65 år. Vårt arbete med skolor, parker, stadsplaner och allt däremellan sträcker sig över Göteborg, Västra Sverige och stora delar av världen.
På vårt huvudkontor i Göteborg är vi idag ca 250 engagerade medarbetare som tillsammans skapar lösningar som håller inte bara idag, utan flera generationer framöver. Samverkan, mellan våra olika kompetensområden inom företaget och tillsammans med våra kunder, är både en framgångsfaktor i våra uppdrag och en kultur som stimulerar oss som medarbetare att utvecklas.
Vi håller just nu på med en rad spännande projekt som spänner från Panzisjukhuset i Demokratiska Republiken Kongo, Stadsdelshus med rum för kultur vid Selma Lagerlöfs Torg till Drottning Silvias Nya Barnsjukhus på Östra Sjukhuset i Göteborg och bostadsprojekt i London.

Whites kalkylavdelning

I Göteborg finner vi Whites kalkylavdelning, kanske en av Sveriges vassaste kalkylavdelningar i tidiga skeden. Med en samlad erfarenhet på ca 150 år servar vi byggherrar och fastighetsbolag med trygghet i deras beslutsprocesser samt våra 13 kontor genom att bidra till ökad genomförbarhet och kvalitet i företagets arkitektur-, hållbarhets- och projektledningsuppdrag.

Kalkylator

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet att arbeta som kalkylator, entreprenad- eller beräkningsingenjör från entreprenad- eller konsultföretag i byggbranschen.

På White arbetar du främst med kostnadsutredningar i tidiga skeden samt med kalkyler och aktiv kostnadsstyrning av byggprojekt. Du arbetar i nära samarbete med arkitekter, hållbarhetsspecialister och projektledare men också direkt med kunden i egna uppdrag. Med din kompetens påverkar du projekt i tidiga skeden och bidrar till att utveckla både projektens utformning och kostnadsstyrning.

Tjänsten som Kalkylator på White är en nyckelposition i organisationen och vi erbjuder en spännande tjänst i en kreativ miljö på ett av Skandinaviens ledande arkitekturföretag. Tillsammans med våra uppdragsgivare gör vi världen lite bättre, projekt för projekt. Forskning och utveckling har varit en grundläggande del av kulturen sedan White grundades 1951. Som kalkylator innebär detta möjlighet att delta i branschens utveckling av t ex metodik digitala verktyg/BIM, CO2-kalkylering, LCC och modeller gällande ekosystemtjänster och ekonomisk hållbarhet.

Kontakt

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Chefspoolen; Staffan Engberg, 0768-15 45 44, staffan.engberg@chefspoolen.se.

Facklig representant, Christian Wahlström, tfn: +46 (0)31-608672

Ansökan

Urval sker löpande, så var vänlig och skicka in CV och ansökan skrivna på svenska omgående via denna länken

Välkommen med din ansökan!

Dela på:

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2018-12-31

Placeringsort:

Göteborg

Företagets hemsida:

http://www.whitearkitekter.com
Tillbaka till toppen