White arkitekter AB Stockholm

Affärsutvecklare

Vill du i en ny roll som Affärsutvecklare vara med oss på White Arkitekter i vår resa mot framtiden?

På White är vi drygt 800 medarbetare som skapar arkitektur som engagerar, bidrar till en hållbar livsstil och sätter människan i centrum och driver både nationella och internationella projekt. I strävan efter hållbarhet integrerar vi ekonomiskt, socialt och ekologiskt ansvarstagande i det vi gör. Våra kompetenser omfattar arkitektur, samhällsbyggnad, landskap, byggnadsvård, inredning, design, miljö och projektledning. Läs mer om oss på www.white.se

 

Ditt uppdrag

Utmaningarna inom arkitektur och samhällsbyggnad blir allt mer komplexa. Detta skapar nya möjligheter för White. Vårt affärsmål är att stärka kvaliteten, effektiviteten, gestaltningen och den totala affären. White jobbar interdisciplinärt vilket gör oss till en utav de starkaste aktörerna på marknaden. För att lyckas med våra mål, i enlighet med vår affärsplan och som svarar på utmaningarna inom vår bransch, söker vi dig i rollen som Affärsutvecklare för att driva och säkerställa att vi uppnår våra mål.

Som affärsutvecklare hos oss kommer du att få möjlighet att forma och sätta prägel på en ny roll. Din placering är i Stockholm och du samarbetar i ett nätverk med våra olika kontor i Sverige och internationellt. Som projektledare driver du och ser hur vi kan utveckla vår affär med fokus på digitalisering och hållbar arkitektur som hjälper våra kunder till det yttersta. Du ser också över hur vi kan arbeta med nya affärsmodeller för att säkerställa en god lönsamhet i våra projekt.

Sammanfattningsvis kommer du att verka för att driva fram vår verksamhet i Stockholm utifrån våra handlingsplaner. Du utvecklar vår affär och gör oss och branschen än mer hållbara. Detta innebär också att din roll innefattar breda kontaktytor med såväl kunder, branschkollegor, olika forum, kollegor och andra för uppdraget relevanta kontaktpersoner. Du kommer att ingå i kontorets ledningsgrupp, projektledningsgrupp samt projektledarnätverk där du även ingår i styrgruppen. Vill du vara med oss på resan mot framtiden?

 

Vi erbjuder

Som affärsutvecklare kommer du att ha en nyckelposition i vår organisation som innebär breda och spännande kontaktytor. Du erbjuds ett stort ansvar och kommer garanterat att få ett utvecklande arbete. För rätt person finns stora möjligheter att växa inom White.

  

Kvalifikationer

·      Relevant akademisk utbildning (exempelvis ekonomi)

·      Omfattande erfarenhet från aktuell eller närliggande bransch

·      Tidigare erfarenhet från en roll som affärsutvecklare eller annan liknande befattning som kan bedömas relevant om minst 5 år

·      Projektledarerfarenhet

·      Goda kunskaper i engelska (tal och skrift)

 

Egenskaper

·      Trygg och stabil

·      Nyfiken och omvärldsorienterad

·      Modig och kreativ

·      Skicklig kommunikatör

·      Relationsskapande

·      Affärsmässig och målorienterad

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar White Arkitekter med HRM Affärsutveckling. För mer information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Julia von Weber via mejl julia@hrmab.se eller ansvarig researcher Emma Torstensson via mejl emma@hrmab.se.

 Ansök genom att klicka här!  Intervjuer sker löpande så tveka inte över att skicka in din ansökan redan idag och som senast den 2 februari.

Dela på:

Län:

Stockholm

Sista ansökningsdag:

2020-02-02

Placeringsort:

Stockholm

Företagets hemsida:

http://www.whitearkitekter.com
Tillbaka till toppen