White arkitekter AB Stockholm

Ansvarig arkitekt som vill vara med och utveckla framtidens vårdmiljöer

 

White Arkitekter är ett av Skandinaviens ledande arkitektkontor med 11 kontor i Sverige, Norge, Storbritannien och Tyskland. Vi är medarbetarägda med cirka 800 medarbetare. Hållbarhet är vår drivkraft för kreativitet, innovation, ökad delaktighet och formstark arkitektur.

När vi ritar miljöer för vården är det alltid med människan i centrum. Alltid med en öppenhet och lyhördhet inför de stora förändringar som vården genomgår. Även i de mest komplexa processer hittar vi innovativa lösningar för flexibla byggnader med hög hållbarhetsprofil, både i Sverige och andra delar av världen. Våra kunder omfattar såväl privata som offentliga aktörer.

Nu söker vi flera nya medarbetare som är intresserade av att leda arbetet med att skapa framtidens vårdmiljöer.

Vår grupp

Stockholmsteamet består av dedikerade arkitekter, ingenjörer och specialister som brinner för vårdens arkitektur och gillar att arbeta interdisciplinärt mellan kompetenser och kontor. Vi är ett kunskapsdrivet arkitektkontor som jobbar med de senaste digitala verktygen. Tävlingar är ett sätt att fortsätta utveckla nya idéer i samspel med den forsknings- och utvecklingskultur som präglar vårt kontor. Våra projekt väcker uppmärksamhet både internationellt och på hemmaplan. Exempelvis vann O-huset på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge Vårdbyggnadspriset 2021 och under våren uppmärksammades Moorfields Eye Hospital i London på European Healthcare Design Awards.

Rollen som ansvarig arkitekt

I rollen arbetar du som ansvarig arkitekt för uppdrag inom marknadsområdet Vård och Hälsa i Stockholm, övriga landet och internationellt. Du kan även komma att arbeta inom näraliggande uppdragstyper som laboratorier och vård- och omsorgsboende. Du driver egna uppdrag från tidigt skede till projektering och tar helhetsansvar för affären, uppdragsgenomförande, gestaltning, leveranser samt medarbetarnas hälsa och utveckling. I tjänsten ingår även arbete med försäljning, marknadsarbete och kunskapsutveckling inom vård och hälsa, samt att bidra till strategisk utveckling av kontoret.

Din profil

• Arkitektexamen eller masterexamen inom arkitektur
• Minst 10 års erfarenhet som yrkesverksam arkitekt, varav minst 5 år som ansvarig
• Minst 5 års erfarenhet av arbete i vårdbyggnadsprojekt
• Erfarenhet av verksamhetsplanering och programarbete
• Erfarenhet av försäljning och marknadsfrågor. Egna nätverk och kundrelationer är meriterande.

För att trivas i tjänsten behöver du ha följande kompetens och egenskaper:

• Stark förmåga att ta initiativ och agera självständigt utifrån ett strategiskt perspektiv
• Stark gestaltningsförmåga
• Tydlig förståelse för kundens affär och ekonomiska förutsättningar i uppdragen
• God förmåga att samarbeta i team och att leda andra
• God förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift. Kunskaper i tyska eller franska är meriterande.

Mer information

Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV, personligt brev samt portfolio senast 28 augusti. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten, vänligen kontakta stf kontorschef Elsa Törnros på elsa.tornros@white.se. Frågor besvaras from 8 augusti. Facklig representant är Anders Parment (Sveriges arkitekter): anders.parment@white.se

Dela på:

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2022-08-28

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Företagets hemsida:

http://www.whitearkitekter.com

Adress:

Östgötagatan 100 11692 Stockholm