White arkitekter AB Örebro

Handläggande ingenjör

Vi söker en handläggande ingenjör som brinner för arkitektur och byggteknik till vårt växande kontor i Örebro. På ritbordet finns just nu en rad spännande projekt med så väl bostäder, skolor och förskolor som vård och offentliga byggnader. Kom och jobba med oss!

Du som handläggande ingenjör är en kunnig och driven ingenjör med intresse för byggtekniska detaljer. Du är en öppen och nyfiken lagspelare som vill både ta in andras kunskap och dela med dig av din egen. Du är även noggrann och van vid att ta initiativ. Du är van vid att jobba i Revit och har erfarenhet inom projektering.

Du har lätt att bygga förtroendefulla relationer. En stor del av vårt arbete handlar om att berätta om vad vi gör och varför. Ibland tillsammans med kunder, ibland i presentationer eller i granskningsmöten men vi värdesätter om det är en av dina egenskaper. Du har en relevant utbildning och dokumenterad erfarenhet av programmen vår bransch använder. Vi ser fram emot att träffa dig!

Vilka är vi?

Vi arbetar med hållbar arkitektur, design och stadsutveckling i en internationell kontext för nuvarande och kommande generationer. På White i Örebro är vi ett härligt gäng på drygt 25 personer som har roligt ihop. Vi sitter i fräscha lokaler och har flexibla arbetsvillkor. Vi är Arkitekter, Landskapsarkitekter, ingenjörer, hållbarhetsspecialister och stadsplanerare. Vi har ett utforskande arbetssätt där alla får ta plats och vi driver den kreativa processen gemensamt. För att nå längre avsätter vi egna medel till forskning, som vi sedan omsätter i våra uppdrag i ett ständigt sökande efter nya sätt att fördjupa vår kunskap.  

Vi tror inte på stenhårda hierarkier med ett fåtal stjärnor i toppen utan drivs i stället av tanken att alla våra engagerade medarbetare ska få ta plats. Att arbeta kollektivt sitter i väggarna eftersom White ägs helt och hållet av oss som jobbar här. Med våra kollegors hängivenhet och ägande är vi ett modernt, lyhört kollektiv som skapar goda förutsättningar för resultat som står sig.

Vi jobbar tätt ihop med de övriga White kontoren i interdisciplinära team, med allt från experter på social- och ekologisk hållbarhet till de skarpaste specialisterna inom ljus, kulturmiljöer och computational design. Som medarbetare på White kommer du att ha möjlighet att arbeta i spännande konstellationer med projekt över hela landet och även internationellt.

Hur du ansöker

Välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Skicka gärna din ansökan redan nu, men senast den 31 augusti 2022.

Har du frågor kontaktar du Kontorschef Oskar Widlund, oskar.widlund@white.se Vänligen notera att vi inte ha någon möjlighet att hantera ansökningar via mail.

Vi ser framemot din ansökan!

Dela på:

Anställningstyp:

Provanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Sista ansökningsdag:

2022-08-31

Arbetsplats/placeringsort:

Örebro

Kontaktpersoner:

Kontorschef Oskar Widlund

Företagets hemsida:

http://www.whitearkitekter.com

Adress:

Olof Palmes torg 1 a 70222 Örebro