White arkitekter AB Malmö

Handläggande ingenjör

White har många spännande projekt på gång och vi söker handläggande ingenjör med intresse för arkitektur och byggteknik till vårt växande kontor i Malmö.

Du är intresserad av byggtekniska detaljer och att ta projektets vision hela vägen fram till färdigt resultat. Du är driven och kan projektera i Revit. Du trivs med lagarbete och vill ta ansvar i projekt och utveckla ditt ledarskap. Du är noggrann och van att ta initiativ.

I din projektgrupp kommer du att agera spindeln i nätet. Vi värdesätter social kompetens, samarbetsvillighet, öppenhet och nyfikenhet. Du vill både ta in andras kunskap och dela med dig av din egen.
 
Du behöver ha minst 5 års projekteringserfarenhet i Revit. Kompetens i Dynamo och databasarbete är meriterande.

Vilka är vi?

På White i Malmö arbetar idag ca 75 medarbetare med uppdrag inom bland annat bostäder, kontor, vård, inredning, landskap och stadsutveckling. Vi är ett interdisciplinärt kontor med höga ambitioner och nyfikna medarbetare. Vi driver ett av Sveriges mest avancerade BIM-projekt - här finns möjlighet att utvecklas inom ett relevant framtidsområde.

Hur jobbar vi?

På White jobbar vi i interdisciplinära team med allt från experter på social och ekologisk hållbarhet till de skarpaste specialisterna inom ljus, kulturmiljöer och computational design. Som medarbetare på White kommer du att ha möjlighet att arbeta i spännande konstellationer med projekt över hela landet och även internationellt.

Vi ligger framkant av utvecklingen inom hållbar arkitektur, samhällsutveckling och arbetsprocesser. Vi har ett utforskande arbetssätt där alla får ta plats och vi driver den kreativa processen gemensamt. Vi åker på studieresor och har interna kunskapsnätverk för att ge alla medarbetare möjlighet att utveckla och dela med sig av sin kompetens. Grunden till detta ligger i att vi är ett starkt medarbetarägt kollektiv, som kan driva vår egen utveckling.

Hur du ansöker

Välkommen med din ansökan bestående av CV, personligt brev och gärna en portfolio. Skicka gärna din ansökan redan nu, men senast den 19 augusti.

Har du frågor kontaktar du stf. kontorschef Malin Ericson via mejl malin.ericson@white.se

Vänligen notera att vi inte har någon möjlighet att hantera ansökningar via mejl.

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela på:

Sista ansökningsdag:

2022-08-19

Arbetsplats/placeringsort:

Malmö

Kontaktpersoner:

Malin Ericson

Företagets hemsida:

http://www.whitearkitekter.com

Adress:

Bassängkajen 12 21118 Malmö