White arkitekter AB Malmö

Praktikant sökes till hösten 2022

Vi söker en praktikant som huvudsakligen kommer att arbeta med fysiska modeller i olika material och tekniker som till exempel 3D-printning och trä. Du behöver vara snabb och noggrann i Rhinoceros och Revit samt ha en förståelse för hur olika filformat och tekniker samspelar vid framställandet av en modell. Har du erfarenhet av visualisering och implementering av 3D-modeller i AR/VR-miljö är det meriterande.

Vi tror att du är företagsam, bra på att ta egna initiativ och lika intresserad av arkitektur och samhällsfrågor som vi är. Det är viktigt att du är en lagspelare, då våra projekt är en mix av människor med olika bakgrunder och kompetenser. Därför behöver du vara öppen och nyfiken – du vill både ta in andras kunskap och dela med dig av din egen.

Om oss

White har sedan 1951 drivits av nyfikenhet och en ambition att bidra till byggandet av en hållbar värld. Vi är ett starkt medarbetarägt kollektiv med kontor i fyra länder och intressanta projekt i alla skalor. Vårt mål är att vara det ledande skandinaviska arkitektkontoret på den internationella marknaden som skapar hållbar arkitektur som berör - för att nå dit behöver vi din hjälp!

På kontoret i Malmö arbetar idag ca 75 medarbetare. Kombinationen av det lokala kontorets förankring och det stora företagets samlade resurser gör att vi kan ta oss an såväl små, som stora projekt. Blir du en i vårt team innebär det ett jobb med spännande uppdrag både lokalt och i samarbete med andra Whitekontor över Sverige. Vi har en stor bredd av projekt inom inredning, bostäder, kontor, vård, skolor, landskap och stadsutveckling.

 Om praktiken

Praktikperioden sträcker sig över hösten med möjligheter till förlängning ytterligare en termin. Praktiken startar i september. Praktikplats erbjuds endast till dig som fortfarande är studerande och som minst har studerat de tre första åren av din utbildning. Självklart erhåller du månadslön under hela din praktik.  

Hur du ansöker

Välkommen med din ansökan bestående av CV, personligt brev. samt ett urval av din portfolio (max 2MB) med modellbilder. Ansökningshandlingar som saknar detta behandlas ej. Som komplement till detta går det bra att bifoga en länk till din portfolio eller annat relevant material på webben.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan redan nu, men senast den 19 augusti.

Har du frågor kontaktar du stf. kontorschef Malin Ericson via mail malin.ericson@white.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela på:

Sista ansökningsdag:

2022-08-19

Arbetsplats/placeringsort:

Malmö

Kontaktpersoner:

Malin Ericson

Företagets hemsida:

http://www.whitearkitekter.com

Adress:

Bassängkajen 12 21118 Malmö