White arkitekter AB Linköping

Erfaren landskapsarkitekt till vårt kontor i Linköping

White är ett av Skandinaviens ledande arkitektkontor. Vi arbetar med hållbar arkitektur, design och stadsutveckling i en nationell och internationell kontext för nuvarande och kommande generationer. Vår mission är att, med arkitekturens kraft, driva omställningen till ett hållbart liv. Vår vision är att 2030 är all vår arkitektur formstark och klimatpositiv. 

White Linköping är ett av stadens väletablerade arkitektkontor med över 20 medarbetare. Kombinationen av vår lokala förankring och det stora företagets samlade resurser gör att vi kan ta oss an såväl små som stora projekt inom landskap, bostäder, kontor, skolor, sjukhus och stadsutveckling med fokus på social och ekologisk hållbarhet. Olika utvecklingsvägar internt, kombinerat med stor kompetens och erfarenhet inom företaget, ger våra medarbetare goda möjligheter att växa både inom sin profession och inom White.

Vi är ett kreativt och engagerat gäng med bred erfarenhet som gärna och ofta jobbar interdisciplinärt. I Linköping verkar vi inom marknadsområdena landskap, hus, inredning, stadsbyggnad och projektledning med höga ambitioner både vad gäller formgivning och hållbarhet.

Inom White är vi idag över 60 landskapsarkitekter och ett antal landskapsingenjörer fördelade på landskapsgrupper runtom i Sverige och internationellt. Landskapsgrupperna på White utbyter kontinuerligt erfarenheter och kunskap och har genom åren belönats med många priser.

Kvalifikationer

Vi söker en erfaren landskapsarkitekt som vill vara den kreativa och sammanhållande axeln i det landskapsteam som vi vill bygga upp på White i Linköping. Som person är du organiserad, handlingskraftig och företagsam, tycker om att samarbeta och leda andra och gör det med stort engagemang. Du brinner för den kreativa processen och är både en god lyssnare och en bra diskussionspartner.

  • Du är van att självständigt driva och leda projekt i olika skeden.
  • Du har ett etablerat kontaktnät och ser värdet i att underhålla och skapa nya kontakter.
  • Som person är du organiserad, handlingskraftig och företagsam, med god samarbetsförmåga och stort engagemang.
  • Du har hög gestaltningsförmåga och gedigen erfarenhet av projektering och en yrkeserfarenhet på minst 10 år av liknande arbete.
  • Du tycker om att diskutera och lyssna och på så sätt bidra till den kreativa processen i projekt, på kontoret och tillsammans med våra kunder.
  • Du behärskar svenska i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan bestående av CV, personligt brev och portfolio. Vi har ingen möjlighet att hantera ansökningar via e-post men svarar gärna på frågor via mail. För frågor om tjänsten kontakta Gruppchef Caroline Jönsson caroline.jonsson@white.se 013-355733 För frågor om rekryteringsprocessen kontakta HR-ansvarig Thomas Pompe thomas.pompe@white.se 0767-201636. 

Sista ansökningsdag är den 31 maj. Notera att ansökningar hanteras löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag så skicka din ansökan så snart som möjligt

 

 

Dela på:

Län:

  • Östergötland

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2024-05-31

Arbetsplats/placeringsort:

Linköping

Kontaktpersoner:

Företagets hemsida:

http://www.whitearkitekter.com

Adress:

Ågatan 14 58224 Linköping