White är ett av Skandinaviens ledande arkitektföretag och det tredje största i Europa. Vi ägs av oss själva och är cirka 900 medarbetare på 16 kontor i Sverige, Danmark, Norge och England.

Vi jobbar multidisciplinärt med egna metoder som säkerställer engagemang och innovation. I strävan efter hållbarhet integrerar vi ekonomiskt, socialt och ekologiskt ansvarstagande i det vi gör. Våra kompetenser omfattar arkitektur, stadsbyggnad, landskap, byggnadsvård, inredning, design, miljö och projektledning.
Läs mer om oss på white.se
 
 
     
 

Trainee - Framtidens samhällsbyggare

 
     
 

Framtidens Samhällsbyggare är ett helt unikt traineeprogram som har utvecklats gemensamt av företag och organisationer inom Göteborgsregionen. Genom vårt nya samarbetskoncept formar vi framtidens medarbetare i ett gränsöverskridande program mellan samhällsbyggnadssektorns olika branscher, företag och kommunala verksamheter. Genom programmet ger vi dig chansen att utvecklas på ett sätt som sektorn behöver för att ta sig an framtidens byggande.

Som trainee kommer du att få en tillsvidareanställning på White. Under 14 månader ingår du i traineeprogrammet och genomför breddningsperioder i tre andra företag eller förvaltningar, samt deltar i ett antal utbildningsblock. Genom att ingå i traineeprogrammet får du chansen att skaffat dig en helt unik erfarenhet och ett brett kontaktnät som kommer att ge dig fantastiska karriärmöjligheter inom hela sektorn.


Vill du bli trainee hos oss?

White utmanar den traditionella projektorganisationen och utvecklar sin verksamhet med målet att stärka projektens effektivitet, kvalitet, gestaltning och totala affär. Vår affärsidé är att leda våra kunder till framgång genom att skapa hållbar arkitektur som berör. Detta genomför vi med team bestående av projektledare och arkitekter som förstår värdet av såväl kundens affär som hållbar arkitektur.

Med en hög arkitektonisk ambition och effektiv projektmodell tar White ansvar för hela processen att realisera våra kunders behov, från idé till förvaltning. White borgar för att de grundläggande behoven och dess arkitektoniska lösning ges en kontinuerlig process hela vägen till det faktiska resultatet. White levererar inte bara ritningar, vi levererar projekt!

Det är i detta sammanhang vi ser att du som trainee kan utvecklas - och utveckla oss.

För trainee-tjänsten söker vi dig som har ett par års yrkeserfarenhet och har examen som arkitekt, landskapsarkitekt eller civilingenjör inom samhällsbyggnad. Du är handlingskraftig, har stort samhällsengagemang och en stark drivkraft att utveckla branschgemensamma utmaningar. Du har även god samarbetsförmåga och är en god kommunikatör.

Din ansökan vill vi ha senast den 9 mars.

 
Läs mer om oss på www.white.se
 
Frågor ställer du till:
Johanna Engberg, stf Kontorschef
tfn: +46 (0)31-608614

Tania Sande Beiro, trainee Framtidens samhällsbyggare 2015-16, White
tfn: +46 (0)31 608719

 
Skicka din ansökan!